Alle samlingerSkriv ut/SkanningMac
Installer PDF printer fra App Store
Oppdatert over en uke siden

Naviger til App store og søk opp "PDF Printer".
Gratis utgaven "PDF Printer Lite" kan kun skrive ut en og en side.
Last ned "PDF Printer" (betales i App Store) for å "skrive ut" dokumenter på flere sider til PDF Har du

Denne veiledningen tar utgangspunkt i PDF-skriveren i bildet over.
Tilsvarende eller lignende oppsett kan fungere med andre PDF-skrivere.

Start programmet og legg til under oppstart
Etter ferdig installasjon av programmet kan du starte det ved å klikke "åpne".
Naviger eventuelt til Finder på Mac-en for å søke opp og starte PDF Printer derfra.
Legg til PDF Printer under Påloggingsobjekter:

• Klikk på eple ikonet og velg «systemvalg» – «Brukere og grupper»

• Klikk på + ikonet som vist under

• Velg "Programmer" i listen til venstre

• Velg "PDF Printer"

• Klikk "Legg til"

Legg til som skriver
Klikk på eple ikonet og velg "Systemvalg" ➜ Åpne "skrivere og skannere"

• Klikk på «+» for å legge til.

• Velg "Legg til skrivere eller skannere"

• Dersom PDF printer ligger under skrivere i nærheten kan du velge den direkte derfra

• Velg PDF Printer som vist i bildet under:

• Klikk "Legg til" ➜ Skriveren er nå klar til bruk

Dersom du ikke ønsker å sette PDF Printer som standard skriver på Mac-en kan du kontakte kundestøtte ved å klikke på "Chat med en konsulent" nederst til høyre på denne siden. Informer oss om at du ønsker å få aktivert tilgang til alle skrivere gjennom programmet.

Endre standard lagringsplass
For å endre standard lagringsplass for PDF utskriftene må følgende gjøres:

• Klikk på ikonet for PDF Printer

• Klikk på tannhjulet for å åpne innstillinger

• Klikk på "Preferences/Innstillinger"

• Klikk "Browse" ➜ Bla deg frem til området du ønsker lagre PDF utskriftene

• Klikk "Finish"

OBS: Maskinen trenger en omstart for at endringen skal tre i kraft