Alle samlingerSkriv ut/SkanningWindows
Hvordan opprette dokument som PDF fil på Windows PC
Oppdatert over en uke siden

Windows 10
Svar:
For å få programmet til å opprette ett PDF dokument, istedenfor å skrive ut, må standard printer på PC endres. Det finnes en innebygd PDF printer som heter: Microsoft Print to PDF. Den må settes som standard.

1. Søk opp «Skrivere og skannere» eller «Printers» nederst i søkefelt på PC.

Trykk inn i «Skriver og skannere».

1. Her inne vil dere se alle skrivere som PC kan kobles til, inkludert Microsoft Print to PDF. Klikk på den, og velg Administrer for å sette som standard.

2. Når Microsoft Print to PDF står som Standard, kan man starte Journalprogrammet for å finne dokument man ønsker å opprette som PDF. Trykk på utskrift, da vil dokument bli opprettet som en PDF fil og kan lagres hvor som helst på lokal PC.