Alle samlingerRegnskapMediPay
MediPay - Aktivering
Oppdatert over en uke siden

= Toppnivå (Virksomheten)

= Brukernivå (Ditt navn)

MediPay aktiveres enten på toppnivå eller brukernivå;
- Ved aktivering på Toppnivå vil MediPay-kontoen være aktivert for alle brukerne i journalsystemet
- Ved aktivering på Brukernivå vil MediPay-kontoen kun aktiveres for den aktuelle brukeren

• Åpne journalsystemet

• Klikk på Verktøy (tannhjul) ➜ Velg Administrasjon

• Velg Brukerinnstillinger dersom du ikke har tilgang til Administrasjon

• Naviger til Regnskap – Generelt ➜ Toppnivå/Brukernivå ➜ MediPay

• Dersom MediPay-fanen mangler på Toppnivå vil den være tilgjengelig på Brukernivå

• Legg til kontodetaljer i Brukernavn- og Passord-feltene

• Brukernavn: Epost man registrerte seg med hos PayEx

• Passord: Passord man opprettet gjennom lenken i PayEx-velkomstmail

• Klikk på "Registrer konto"

Tips: Glemt passord kan tilbakestilles her ved å klikke på "Forgotten password?": https://admin.payex.com/psp/login

Eksempelet under viser Medipay-fanen på Brukernivå før aktivering:

Etter registrering:

• Rediger visningsnavn under "Alternativt visningsnavn for behandlingssted:" dersom ønskelig

• Juster på SMS-utsendelse dersom man ikke ønsker standard (30 minutt etter avtaleslutt)