Filtrere meldinger på startsiden
Oppdatert over en uke siden

Filtrering av EDI-meldinger på startsiden kan gjøres om du ikke vil se en status på en spesifikk tjeneste på startsiden.

Gå til tannhjulet nederst til høyre, velg "Brukerinnstillinger". Velg deretter Regler i venstre fane.

Nederst på denne siden vil du se "Meldinger" og en rullegardin, om du drar ned denne har du muligheten til å filtrere bort det som ikke skulle passe for deg å ha på forsiden:

Her kan du også velge å skjule meldinger eldre enn X antall måneder, standard i dag er at disse blir skjult etter 1 måned.