MVA på regningskort
Oppdatert over en uke siden

Aktivering av MVA på avtaletyper.

• Gå til verktøy (tre tannhjul) administrasjon.

• I sidemenyen, gå til kalender – avtaletype.

• Velg avtaletype for yrkesgruppe hvor MVA er påkrevd, og aktiver som vist på bilde under.

Når dette er utført vil følgende bli påvirket:

• Nye avtaler får MVA satt på regningskortet (kan overstyres pr regningskort.

• MVA legges til fakturalinjene i krav-faktura dersom det er MVA på regningskort.

• Innbetalinger tar nå hensyn til MVA på regningskort.

• Rapporter tar hensyn til MVA på regningskort i MVA-kalkulering.

• Eksport til eAccounting/Tripletex posterer til MVA-konto dersom MVA ligger på regningskort.

• Timebestilling tar hensyn til om det er MVA satt på avtaletype.

• Melin og MediPay tar hensyn til MVA på regningskort ved betaling.