Alle samlingerGrupper
Opprette gruppe
Oppdatert over en uke siden

Før du kan starte med gruppetimer er det noen ting som må på registreres.
Du starter ved å navigere deg til gruppeområdet og deretter klikke på Ny gruppe (1) øverst. Her gir du gruppen din et navn slik at du senere vet hvilken gruppe det er snakk om.
Neste steg er å gå til Medlemmer (2) i fanen til venstre på skjermen og legge til alle pasienter som potensielt kan delta på en gruppetime.

Videre kan du nå enten sette opp gruppetimer manuelt i Avtaleboken eller opprette en Gruppeserie (3)