Alle samlingerAvtalebok
Hvordan opprette en avtale
Oppdatert over en uke siden

Naviger til Avtalebok i programmet og finn et tidspunkt du ønsker å opprette avtale for i kalenderen.
Høyreklikk i relevant tidspunktfelt og velg "Ny avtale" eller

dobbeltklikk på tidspunktet.

Definer om du ønsker å opprette en avtale for Pasient, Kontakt, Gruppe eller Annen. Denne artikkelen vil ta for seg opprettelse av en Pasient-avtale.
Definer hvilken pasient avtalen skal tilhøre ved å klikke i feltet "[Ingen pasient valgt]".
Merk: Hvis pasienten ikke dukker opp kan det være fordi den ikke har blitt opprettet, den ikke har en periode eller at du ikke har tatt med alle filtreringer i søket.

Dersom du må opprette en ny pasient klikker du på + ikonet ved ovennevnte felt.
Definer hvilken avtaletype som skal benyttes ved å klikke i "[Velg en avtaletype]"-feltet.

Klikk "OK" når du har lagt til det du ønsker i avtalen.