Gruppeserie
Oppdatert over en uke siden

En gruppeserie er kort fortalt en repeterende gruppeavtale. Det betyr at man kan sette opp fremtidige gruppetimer samtidig som gruppen opprettes.
For å lage en gruppeserie gjør du følgende:

1. Klikk på "Legg til ny serie"

2. Velg ønsket intervall, starttidspunkt og varighet, og klikk deretter på "Ok"

3. Klikk på "Generer avtaler" på serien du akkurat opprettet

4. Velg om du vil opprette gruppetimen med alle medlemmene lagt til, eller om du ønsker å starte med en tom time
5. Velg avtaletype og hvor langt frem i tid du ønsker å generere timer
6. Klikk på "Registrer"

I oversikten som dukker opp kan du fjerne avtaler før de blir lagt til i kalenderen. Det er nyttig hvis en avtale treffer dager som du ikke er på jobb.