ExorLive
Oppdatert over en uke siden

ExorLive er et hjelpemiddel som gir deg tilgang til over 8000 treningsøvelser som du kan dele med pasientene dine. Hvis du legger inn brukernavn og passord (fra brukerinnstillinger) vil du få denne tjenesten integrert i Physica, noe som betyr at den henter pasientinformasjon automatisk basert på hvilken pasient du står på. Tjenesten driftes av ExorLive, men som Physicakunde kan du få tilgang til tjenesten rett fra programmet, noe som gjør at du slipper å navigere mellom flere vinduer på maskinen din.

NB: Som ved innlogging i nettleser er det begrenset hvor mange brukere som kan være innlogget med samme konto samtidig. Dette er det abonnementet ditt som styrer, og du kan gjøre endringer på Exor sine nettsider.