Aspit Meet
Oppdatert over en uke siden

Aspit Meet er utviklet og driftet av oss i Aspit. Løsningen tilbyr kryptert videokonsultasjon med innlogging på sikkerhetsnivå 4. Intuitivt og brukervennlig design gir både pasient og terapeut en enkel og god start på videosamtaler med lyd og bilde i høy kvalitet. Videre kan terapeuten dele innhold fra sin skjerm.

Bruk av Aspit Meet:
-
Startes direkte fra Avtalebok i journalsystemet ved å klikke på "Start videokonsultasjon"
- Pasient vil motta invitasjon automatisk med pasientvarsel på e-post eller SMS
- Pasient kan inviteres manuelt til konsultasjonen direkte fra Aspit Meet

Aspit Meet åpnes direkte i nettleser og krever ingen installasjon av programvare.
Løsningen er tilpasset alle enheter og fungerer like godt på PC, nettbrett og mobiltelefon.

Informasjon om priser og bestilling finner du her: https://www.aspit.no/bestilling/aspit-meet