Skanning - Mac
Oppdatert denne uken

Hvis du ikke har ikonet som vist nedenfor: Send epost til [email protected] at du ønsker å få aktivert skannermodul

Når dette er gjort vil du få et ikon tilgjengelig på innloggingssiden:

Før du åpner klikker på dette ikonet må du installere TSSCAN på din maskin, det gjør du via denne linken: https://www.terminalworks.com/remote-desktop-scanning/downloads

• Velg riktig operativsystem og Klikk på «Download client»

• Lukk Physica/Psykbase

• Kjør igjennom installasjonsfilen (Physica/Psykbase kan ikke være åpent under installasjonen)

Når installasjonen er ferdig går du til innloggingssiden som vist over her og åpner «scanning – TSScan»

Når TSScan er åpnet vil det se slik ut.

• Velg Tools, Switch to MAC GUI om du ikke får dette bildet.

1. Velg PDF

2. Må lagres til ditt P:/ område – Trykk på mappen – gå til «computer» – og velg mappen/område som inneholder ditt brukernavn eller fødselsnummer.

Da er oppsettet i orden og dokumentene du skanner lagres i din mappe/område.

• Trykk Scan, og deretter velger du skanner i listen til venstre.

Du kan gjøre noen justeringer til høyre i vinduet litt avhengig av type skanner.

Når du trykker på «Scan» på nytt nede til høyre så blir dokumentet skannet og overført til din mappe/område.

Importere dokumentet inn på pasient:

• Gå til pasientkortet til aktuell pasient

• Gå til dokumenter (i venstre side)

• Velg verktøy

• Importer

Vil da åpne seg et nytt vindu:

• Velg computer

• Og mappen/område som inneholder ditt brukernavn eller fødselsnummer

• Der vil du finne dokumentene du har skannet med Tsscan

• Marker og trykk åpne eller dobbeltklikk på aktuelt dokument