Alle samlingerTimebestilling
Timebestilling - Kalender
Oppdatert over en uke siden

For oppsett av dine tilgjengelige tider for booking, vil du måtte gå til: Verktøy (tannhjulene nederst til høyre) → timebestilling → kalender.

Her vil du kunne legge inn avtaletyper på aktuelle tider du ønsker å være synlig i deres timebestillingsportal.

I feltet “Brukere” til venstre, vil du kunne velge deg selv for å tilpasse dine tilgjengelige timer. Du vil da kunne dra en spesifikk Avtaletype fra høyre side, inn i din kalender.

For å ha tilgjengelige avtaletyper i høyre felt, må du først opprette tjenester. Vi har en veiledning på dette her, Klikk på ditt produkt: [Physica | PsykBase]

Avtaletyper

Du vil deretter kunne markere et avtaletype fra høyre felt, og dra det inn i kalender. Se video under:

Video - oppsett

Dersom du ønsker mer spesifikt utvalg av tider, vil du kunne høyreklikke på tidsintervallene på venstre side, se bilde under:

Tidsintervall

Du vil her da kunne velge mellom 60 minutter, og ned til 5 minutter. Dette gjør at du kan sette tilgjengelige tider på mer spesifikke tidspunkter, som for eksempel 08:45.

For videre oppsett av timebestilling kan følge artikkelen som hører til ditt journalsystem