Alle samlingerRegnskapForsikring/Krav
Behandlernettverk - Definer avdelingsnummer på behandler
Oppdatert over en uke siden

Denne veiledningen må gjennomføres av en administrator

For å legge inn Ekstern avdeling ID hos Behandlernettverk må man først opprette dette i journalsystemet.

OBS: Stegene må gjennomføres per avdeling (lokasjon) registrert i Behandlernettverk
OBS: Stegene må gjennomføres per behandler (bruker) i journalsystemet

MERK: Æ, Ø, Å og andre spesialtegn støttes ikke. Kun A-Z og 1-9

I journalsystemet:

• Klikk på Verktøy (tannhjulene) og åpne Om / Hva er nytt

• Noter ned "Database"-nummeret (eks. p1234)

• Klikk på Verktøy og åpne Administrasjon

• Velg Brukere og åpne brukeren (behandleren) du skal legge til avdelingsnummer på

• Klikk i "Identifikasjon"-feltet og velg "Tilhørende avdelingsnummer" i nedtrekkslisten

• Legg til avdelingsnummer

MERK: Dersom en bruker skal være tilgjengelig for bestilling ved flere lokasjoner må de ha en tilleggsbruker i journalsystemet.
Dette kan bestilles ved å ta kontakt med kundestøtte.

I Behandlernettverk:

• Logg inn på Behandlernettverk.no

• Legg til gjeldende avdelingsnummer under Ekstern avdeling ID

• Legg til "Database"-nummeret du noterte ned tidligere under Ekstern ID

• Klikk på "Test og lagre"

• Sjekk at du har lagret riktig avdelingsnummer på begge plasser dersom du får feilmelding her

Eksempel
Dersom du har 4 avdelinger;

• Avdeling Majorstuen

• Avdeling Torshov

• Avdeling Grünerløkka

• Avdeling Asker

Legges de inn slik:

• MAJORSTUEN

• TORSHOV

• GRUNERLOKKA

• ASKER