Gå til hovedinnhold
Behandlernettverk
Oppdatert over en uke siden

Vårt program har integrasjon opp mot Behandlernettverk.no hvor målet for integrasjonen er å forenkle prosessen fra øyeblikket pasient blir henvist av forsikringsselskapet til behandling hos terapeut.

Integrasjonen bidrar til at behandlere og klinikker kan håndtere forsikringsoppdragene mer effektivt. Alt fra automatisk registrering av saksdetaljer til elektronisk fakturering.

Under følger mer informasjon om integreringen:

Ved aktivering av integrasjonen vil Behandlernettverk få tilgang til å søke opp klinikker med aktiv integrasjon og dermed se hvilke tider som tilbys. De kan deretter taste inn pasientens fødselsnummer for å sjekke om vedkommende allerede eksisterer i deres database.

Hvis pasienten eksisterer i databasen vil pasientoppføringen benyttes for booking av time.

Hvis pasienten ikke eksisterer vil de ha mulighet til å registrere vedkommende gjennom en timebestilling. Denne prosessen gjennomføres for å ikke skape duplikat registreringer i deres database.

Før Behandlernettverk kan foreta et nevnt søk så tegnes det en helse-/ behandlingsforsikring med pasient. Her er det også innhentet samtykke til at det vil foregå informasjonsutveksling for å kunne levere tjenesten pasienten søker. Ved å ha Behandlernettverk integrert mot journalsystemet vil også pasient kunne se tilgjengelige klinikker og tider de tilbyr samt booke behandling hos dere via Bli Frisk app.

Når det blir booket time med SakID av Behandlernettverk eller pasient (via Bli Frisk) vil integrasjonen søke etter aktive perioder med likt saksnummer og knytte avtalen til denne. Hvis det ikke finnes noen aktive perioder med saksnummeret vil det bli opprettet en ny som legger denne informasjonen automatisk.

Svarte dette på spørsmålet?