Alle samlingerRapporter
Hvordan skrive ut Kjørebok
Oppdatert over en uke siden

Gå til Rapporter > Aktiviteter > Kjørebok for å finne frem oversikten over alle oppføringer i Kjørebok.
Definer hvilket tidsrom (fra, til) du ønsker å se oppføringer for, velg deretter utskriftsikonet for å skrive ut kjøreboken.

Et bilde som inneholder tekst  Automatisk generert beskrivelse

OBS!:
Hvis Kjøreboken ikke er synlig under «Aktiviteter» gjennom Rapporter er funksjonen mest sannsynlig ikke aktivert.
Gå til Verktøy > Brukerinnstillinger > Funksjoner > Generelt og huk på for «Kjørebok». Ta en omstart av programmet og sjekk igjen.