Alle samlingerVerktøy/Innstillinger
Aktivering av Personregistersøk

Denne artikkelen viser deg hvordan du aktiverer personregistersøk på din klinikk.

Oppdatert over en uke siden

Første steget er å bestille personregistersøk ved å logge inn på Norsk Helsenetts side. Dette er noe som må utføres av eier av abonnementet. Videre for aktivering må en administrator inn i journalsystemet for å legge til brukernavn og passord.

Bestill tjenesten:

Etter fullført bestilling vil man motta en e-post med brukernavn og en SMS med passord fra NHN.
Disse skal benyttes for å aktivere tjenesten i journalsystemet.

Aktiver tjenesten:

• Åpne Administrasjon i programmet

• Naviger til Elektroniske meldinger ➜ Generelt

• Scroll ned til "NHN Personregister" (nederst på siden) og fyll inn følgende:

• Brukernavn: Mottatt pr mail fra NHN

• Passord: Mottatt pr SMS fra NHN

OBS: Ikke juster på andre detaljer som allerede ligger registrert på siden, ettersom det kan føre til at man mister forbindelse med Norsk Helsenett

Bruk av personregistersøk er nærmere angitt i denne artikkelen:
[ Physica | Psykbase ] Personregistersøk