Alle samlingerMeldinger
Programmet finner ikke smartkort ved signering av samleregning/sykemelding
Programmet finner ikke smartkort ved signering av samleregning/sykemelding
Oppdatert over en uke siden

Ta smartkortet/buypasskortet ut av kortleser, rengjør chip på kortet før du setter det tilbake i kortleser.
Leses fremdeles ikke kortet kan du prøve å koble til kortleseren i en annen port (USB-inngang) på maskinen.

Hvis ingen av alternativene over fungerer, ta en kjapp omstart av programmet. Se til at kort med kortleser er koblet til før du starter journalprogrammet på nytt.