Gå til hovedinnhold
Alle samlingerInnlogging
Innlogging med BankID
Oppdatert over en uke siden

Klikk på ditt produkt under for å følge veiledning dersom du mangler oppsett for BankID-innlogging på PCen:
[ Physica | Psykbase ] Installasjon - BankID innlogging

OBS: Dersom du får feilmeldingen "Cannot complete your request" ved innlogging er ikke BankID aktivert som løsning på din bruker. Ta kontakt med kundestøtte på chatten nederst til høyre på denne siden.

OBS: Prøv å åpne programmet på nytt dersom det ikke har åpnet innen 1 minutt

Klikk på ditt produkt under dersom du ikke har skrivebordssnarvei for innlogging for å legge til dette:

[ Physica | Psykbase ] Skrivebordssnarvei for innlogging

Får du opp denne siden etter å ha logget inn?

• Klikk på "Detect Receiver"

Dersom vinduet under popper opp gjør du følgende:

• Huk på "Always open these types of links in the associated app"

• Klikk på "Open Citrix Receiver Launcher"