Alle samlingerInnlogging
Innlogging med smartkort
Oppdatert over en uke siden

Svar

Følg artikkelen lenket under dersom du mangler oppsett for Buypass smartkort-innlogging på PCen:
[ Physica | Psykbase ] Installasjon - Mac - Buypass innlogging
[ Physica | Psykbase

] Installasjon - Windows - Buypass innlogging

• Åpne Cisco AnyConnect

• Klikk på "Connect"

OBS: Skriv inn Cluster.aspit.no dersom det ikke står "Online tilkobling - ASPIT AS" i det hvite feltet

MERK: Pass på at "Group:" står som "Smartkort - Buypass" og ikke "SMS"

• Legg til smartkort-PIN koden og klikk "OK"

• Windows: "PIN kode:"

• Mac: "Passord for BEID:"

• Skriv inn ditt egendefinerte passord og trykk på "OK"

Når Cisco er tilkoblet vil det være en hengelås på ikonet:

OBS: Prøv å åpne journalsystemet på nytt dersom det ikke har åpnet innen 1 minutt

Klikk på ditt produkt under dersom du ikke har skrivebordssnarvei for innlogging for å legge til dette:
[ Physica | Psykbase

] Skrivebordssnarvei for innlogging

Får du opp denne siden etter å ha logget inn?

• Klikk på "Detect Receiver"

Dersom vinduet under popper opp gjør du følgende:

• Huk på "Always open these types of links in the associated app"

• Klikk på "Open Citrix Receiver Launcher"