Alle samlingerRegnskapTakster
Juster beløp for egendefinerte- og kravtakster
Oppdatert over en uke siden

"kravtakst" er fellesbetegnelsen for takster tilknyttet bedrifter og forsikringsselskap
"Kravmottaker" er fellesbetegnelsen for en bedrift- og forsikringsmottaker

• Åpne journalsystemet

• Klikk på Verktøy (tannhjul) og velg Administrasjon

• Naviger til Regnskap ➜ Takster

Merk: Dersom man skal justere standardbeløp på vegne av en annen yrkesgruppe må aktuell yrkesgruppe defineres i "Yrkesgruppe"-feltet

• Søk opp aktuell takst i det hvite feltet under "Kode"- eller "Beskrivelse"-kolonnene

OBS: Kravtakster tilknyttet Behandlernettverk inneholder initialene til forsikringsselskapene:
| Avonova Insurance (AV) | Digicare AS (DC) | Falck Helse (FH) | Vertikal Helse (IF) |

• Marker taksten for å åpne innstillingene (vises på høyre side)

Dersom et beløp allerede ligger inne på taksten:

• Legg til siste dato inneværende beløp skal være gyldig til i "Gyldig til"-feltet

Legg til det nye beløpet:

• Klikk i "gyldig fra"-feltet i en tom rad for å legge til dato nytt beløp skal gjelde fra

• Definer det nye beløpet i gjeldende felter:

• Refusjon: Beløp kravmottaker skal dekke for pasient

• Egenandel: Beløp pasient skal betale selv

EKSEMPEL:

Dersom fremtidige avtaler har blitt opprettet med gammel takstverdi:
Klikk på ditt journalsystem for veiledning på oppdatering av fremtidige avtaler med gammel takstverdi:
[ Physica | Psykbase ] Hva må gjøres etter takstoppdatering?